• PRO TV
  • Cinci ținute extravagante cu care Serena Williams a făcut senzație pe terenul de tenis

Cinci ținute extravagante cu care Serena Williams a făcut senzație pe terenul de tenis

Cinci ținute extravagante cu care Serena Williams a făcut senzație pe terenul de tenis

Serena Williams știe să atragă atenția pe terenul de tenis, însă nu doar cu jocul ei agresiv și precis, ci și prin ținute. De-a lungul carierei, fostul lider al clasamentului WTA a impresionat prin îmbrăcămintea sportivă purtată.

Roland Garros 2018. Regina sportului alb, neîmblânzita Serena Williams, a avut o apriție șoc la Roland Garros 2018. Fostul lider al clasamentului WTA a purtat un costum întreg de culoare neagră, de tip „catsuit”, care a creat o întreagă polemică în mediul online. Serena, care tocmai revenise în tenisul mare după ce a născut în septembrie 2017, a justificat alegerea acestui costum inedit.

„Mă simt ca o războinică în el, ca o prințesă războinică, poate ca o regină din Wakanda. Întotdeauna trăiesc într-o lume fantastică, întotdeauna mi-am dorit să fiu un super erou și acesta este modul meu de a exprima asta”, a declarat ea după prima rundă a turneului de la Paris, accentuând faptul că această ținută a avut și scopul de a-i îmbunătăți mobilitatea pe teren.

Deși costumul a purtat-o până în turul 4 la turneul francez, unde a fost nevoită să abandoneze, Serena a anunțat că nu va alege aceeași ținută la turneul de la Wimbledon, care se desfășoară între 2 și 15 iulie 2018.

Anunț de ultimă oră: Ce se întâmplă cu Serena Williams la Wimbledon 2018

Costumul negru de felină nu a fost singurul care a atras atenția asupra ei. Serena și-a creat un stil vestimentar personal, pe care l-a adoptat și în afara terenurilor de tenis.

Australian Open 2017. Această rochiță albă cu inserții de culoare neagră a purtat-o până în finala turneului australian din 2017. Serena a câștigat Australian Open, în ciuda faptului că era însărcinată în opt săptămâni. Anunțul a surprins pe toată lumea și a confirmat, dacă mai era nevoie, capacitățile remarcabile ale acestei sportive de excepție. Serena a născut la 1 septembrie 2017 o fetiță pe care a botezat-o Alexis Olympia.


Australian Open 2014
. Un outfit ieșit din comun a purtat în timpul meciului susținut în turul al patrulea împotriva Anei Ivanovic. Rozul i-a venit bine, dar nu i-a purtat noroc, fiindcă Serena a pierdut în fața sârboaicei.


US Open 2014
. Această rochiță care imită pielea de leopard a făcut senzație la turneul american, unde Serena s-a impus fără probleme în fața danezei Caroline Wozniacki (6-3; 6-3). Procesul de creație al acestei ținute a fost extrem de laborios, durând circa 18 luni. Inclusiv Serena s-a implicat în realizarea ei, trimițând croitorilor ideile sale referitoare la modul în care ar trebui să arate produsul finit. 


US Open 2016
. La această ediție a turneului de peste Ocean, numărul 1 mondial la acea dată a purtat două vestimentații în care rozul juca un rol central. Prima, o rochiță albă cu inserții roz, a fost alegerea pentru primele patru tururi ale competiției. Varianta pe negru cu inserții roz a purtat-o până în semifinala turneului american, pe care a pierdut-o în fața Karolinei Pliskova. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni