• Emisiuni
  • La Măruță
  • Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, astazi, La Maruta, de la 17:30!

Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, astazi, La Maruta, de la 17:30!

Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, astazi, La Maruta, de la 17:30!

Dupa o toamna bogata in evenimente si o iarna care a debutat cu surprize pe care echipa La Maruta le-a facut unor oameni mai putin norocosi, reusind astfel sa le aduca bucurie in suflete si sa le faca sarbatorile mai frumoase, emisiunea continua si saptamana aceasta cu invitati spectaculosi, cei mai iubiti artisti si cele mai importante subiecte din showbizul romanesc.

Editia de astazi a emisiunii La Maruta il va avea in platou pe Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, care va povesti intamplari interesante din viata lui si cum a reusit sa se integreze in societate avand in vedere statura sa.

Chandra s-a nascut pe 30 noiembrie 1939 in Nepal si este cel mai scund om din istorie, masurand doar 0.546 metri. A doborat recordul mondial detinut de Gul Mohammed intre anii 1957 si 1997 si a ajuns in atentia media dupa ce un padurar l-a remarcat in satul sau, toti membrii familiei sale avand inaltimi normale.

A fost decorat cu titlul de cel mai scund adult din lume si, ulterior, a fost inscris in Cartea recordurilor.


Sursa FOTO: Getty Images

Tot azi, Mihai Chitu va fi prezent in platoul emisiunii pentru a discuta despre problemele sale conjugale, dar si pentru a lamuri zvonurile aparute in presa despre divortul de sotia sa.

Oameni care sunt recunoscuti la nivel mondial, invitati cu greutate, surprize si povesti de viata extraordinare, toate vor fi prezente saptamana aceasta La Maruta, numai la PRO TV.

Totul e pe bune, La Maruta!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni