Cele mai tari momente de la concertul Andrei. VIDEO

Cele mai tari momente de la concertul Andrei. VIDEO

La sfarsitul lunii februarie, Andra a sustinut trei concerte la Sala Palatului, iar in prima zi de Pasti fanii s-au putut bucura de spectacolul oferit de artista, la Pro TV. 

A fost o premiera ca un artist sa aiba primul spectacol de o asemenea anvergura pentru atatea zile. Cu o cariera de 16 ani, ea a reusit performante de neegalat si a pregatit cel mai complex show tinut vreodata pe scena Salii Palatului. 

In 2016, Andra a primit numeroase premii pentru muzica si si-a doborat propriul record la vizualizari pe Youtube. Clipul “Iubirea schimba tot” a fost vizionat de peste un milion de ori in mai putin de 24 de ore, iar “Without You”, urmatorul ei single, a dublat numarul si niciun alt artist nu a mai reusit sa egaleze succesul avut la lansare.

VEZI MAI JOS CELE MAI TARI MOMENTE DIN TIMPUL CONCERTULUI

Vreau sarutarea ta



Somewhere over the rainbow



Andra si Smiley - Cai verzi pe pereti



Iubirea schimba tot


 



In timp ce urmarea alaturi de familie concertul, Andra a postat pe contul de Facebook o fotografie in care apare alaturi de micuta Eva, fotografie care a strans zeci de mii de like-uri intr-un timp foarte scurt. Fanii nu au intarziat sa-i transmita mesaje de apreciere, nu putini fiind cei care au observat cat de bine seamana fetita cu tatal ei. "Fetita e bucatica rupta din tatal ei", "Toata seamana cu Catalin Maruta" sunt doar cateva dintre comentarii. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni