• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cele 100 de mesaje ale discordiei dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu. Ce legatura a avut prezentatorul cu Anda Adam in timpul casniciei

Cele 100 de mesaje ale discordiei dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu. Ce legatura a avut prezentatorul cu Anda Adam in timpul casniciei

Cele 100 de mesaje ale discordiei dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu. Ce legatura a avut prezentatorul cu Anda Adam in timpul casniciei

Adevaratul motiv al divortului anului nu este exclusiv escapada Biancai Dragusanu cu Adrian Cristea la Paris. La randul lui, Victor Slav nu a incetat niciodata s-o caute pe fosta lui iubita, Anda Adam, sustine presa tabloida.

Jurnalistii pe monden invitati in emisiunea "La Maruta" au comentat informatiile potrivit carora Victor Slav ar fi avut o legatura cu Anda Adam in timpul casatoriei cu Bianca Dragusanu. Dovada ar fi peste 100 de SMS-uri schimbate intre cei doi, mesaje care au aparut in presa.

10 pagini cu mesaje explicite dintre Victor Slav si Anda Adam vor fi publicate in Revista Ciao.

"Ti-ai luat hainele de la ea?", "Esti tu foarte panicat. Pana acum, de doua luni, nu simtea ea (Bianca)?", "Vrei sa vin la tine, sa raman la tine peste noapte?", i-a scris Anda lui Victor.

"Bianca nu-i acasa", i-a raspuns el la un moment dat. Acestea sunt doar cateva din mesajele schimbate intre Victor si Anda.

Cei de la revista Ciao spune ca din cele 100 de mesaje rezulta ca Anda Adam si Victor Slav aveau o relatie foarte apropiata si nu voiau sa fie prinsi.

Invitatii emisiunii "La Maruta" sunt convinsi, dupa ce au vazut mesajele, ca si Victor a gresit. "E clar de ce nu s-a grabit Victor sa depuna divortul", a spus Andrei Duban. "Eu vreau sa vad la ce data au fost trimise acele mesaje", a afirmat sceptic Luis Lazarus.

"Perceptia oamenilor despre Victor se va schimba dupa aparitia acestor mesaje. El parea o victima", au mai comentat invitatii emisiunii "La Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni