• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce zice Mihai Bobonete de un nou copil în familie. „Maria vorbește pentru încă trei”

Ce zice Mihai Bobonete de un nou copil în familie. „Maria vorbește pentru încă trei”

Ce zice Mihai Bobonete de un nou copil în familie. „Maria vorbește pentru încă trei”

Actorul Mihai Bobonete (Bobiță din Las Fierbinți) are doi copii cu iubirea vieții lui, Cătălina, alături de care este de peste 25 de ani.

Mihai Bobonete s-a căsătorit abia în 2017 cu iubita lui de-o viață și au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Actorul din Las Fierbinți a fost provocat de Cătălin Măruță să dezvăluie sincer dacă și-ar mai dori copii.

„Nu știu ce să zic. Acum, ce-o vrea Dumnezeu, nu suntem reticenți la gândul ăsta. Nu e mare lucru să ai trei copii și cred că oricum suntem fericiți. Eu am o familie fericită, sunt fericit cu Cătălina, copiii sunt sănătoși, slavă Domnului. Nu cred că m-ar încurca încă un copil, dar nu m-am gândit la treaba asta”, a dezvăluit Mihai Bobonete în direct la emisiunea La Măruță.

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina. FOTO: Mihai Bobonete/Facebook

Actorul din Las Fierbinți spune că fiica lui cea mică are darul vorbirii, iar când e acasă nu se mai oprește din vorbit. „Maria vorbește pentru încă trei”, mai spune Bobiță, care o duce pe fiica lui cea mică la înot.

Fiul său cel mare, Octavian, a făcut scrimă, iar acum este fotbalist la clubul Rapid București. „Îi place mai mult, îl văd mai implicat. Bine, a și crescut, copilul are 9 ani”, mai spune actorul.


A schimbat prefixul... pe Instagram

Mihai Bobonete a dezvăluit în emisiune că îi e recunoscător lui Cătălin Măruță pentru că l-a introdus în tainele rețelelor sociale. El l-a sfătuit să-și facă cont pe YouTube și pe Instagram, unde a sărit recent de 100.000 de urmăritori.

„Bă, dar ce-mi place. M-ai terminat, am acuma peste 100.000 de urmăritori, am schimbat prefixul. Mi se pare că Instagramul este cea mai palpabilă rețea de socializare (...) mihai.bobonete, e singurul cu bifă. De fapt, bifa aia albastră atestă că e verificat. Acum vreo două săptămâni a apărut o pagină cu Bobiță pe Facebook... 65.000 de followeri luase, printre care și mama, și-am zis: Băi, am pagină cu bifă. Am raportat, bineînțeles”, a mai spus actorul.

Mihai Bobonete pleacă joi din țară într-un turneu de stand-up comedy. Vezi în video-ul de mai jos care sunt destinațiile sale!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni