• PRO TV
  • Ce reactii au fanii unei vloggerite cand aceasta ii suna pe fiecare in parte ca sa-i intrebe ce fac

Ce reactii au fanii unei vloggerite cand aceasta ii suna pe fiecare in parte ca sa-i intrebe ce fac

Ce reactii au fanii unei vloggerite cand aceasta ii suna pe fiecare in parte ca sa-i intrebe ce fac

O vloggerita cunoscuta din Romania a raspuns unei provocari ciudate venite din partea a doi admiratori. Cristinei Almasan i s-a cerut sa-si sune o parte din urmaritorii ei de pe YouTube pentru a le testa reactiile. Iata ce a iesit!

Cristina Almasan e o vloggerita aflata in top 100 de creatori de continut online pe YouTube Romania. A ajuns la peste 255.000 de urmaritori cu postarile ei care influenteaza comportamentul celor din jur. Adesea primeste provocari dintre cele mai ciudate de la fanii ei, cum a fost si aceea de a se plimba pe strada in pijamale. Clipul ala a fost amuzant rau, dar nu a fost singurul care a starnit atentia amatorilor de divertisment.

Ultima provocare a Cristinei a fost aceea de a-si suna o parte din admiratorii ei pentru a le urmari reactiile. Vloggerita le-a cerut fanilor sa-si lase numerele de telefon in mesaje transmise pe Instagram, pentru a-i putea suna.



Unii n-au crezut ca ea se va tine de cuvant si nu au urmat sfatul. Altii au acceptat provocarea, dar tot n-au crezut ca vloggerita se va obosi sa-i sune. Ce a iesit a fost cuprins intr-un clip care a devenit viral pe contul ei de YouTube. Ne intrebam cum ar fi reactionat acesti oameni daca erau sunati de niste politicieni cunoscuti de la noi. 

Cristina Almasan spune ca nu se va opri aici, ci va continua sa raspunda provocarilor venite din partea celor care o urmaresc. Crezi ca este ceva pe lume pe care vloggerita nu-l poate face? Provoac-o si vei afla!

Cine e Cristina Almasan



Cristina are 25 de ani si e din Timisoara. Locuieste de sapte ani in Bucuresti, unde a absolvit Facultatea de Arte, specializare Actorie. Deci, e si actrita, de teatru. Mikey Hash, cel mai cunoscut si de succes vlogger din Romania, a convins-o sa faca pasul inspre YouTube. Asa ca a deschis vloggul in ianuarie 2017.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni