• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catrinel Sandu s-a întors la prima dragoste! Ce job are vedeta în America și cum arată vila de lux în care trăiește

Catrinel Sandu s-a întors la prima dragoste! Ce job are vedeta în America și cum arată vila de lux în care trăiește

Catrinel Sandu și-a găsit liniștea în brațele medicului stomatolog Steve Schroeter, alături de care a aniversat recent un an de căsnicie. Cei doi și-au unit destinele în noiembrie 2019, iar ceremonia a fost una grandioasă.

Frumoasa Catrinel a intrat în direct, de peste Ocean, în emisiunea “La Măruță”. Vedeta a făcut câteva mărturisiri despre soțul ei, dar și un mic tur al vilei superbe în care locuiește. 

“Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea”, a spus Catrinel.

Dacă soțul stă toată ziua la cabinet, Catrinel merge și ea la serviciu. Aceasta a mărturisit că s-a întors la prima sa dragoste, dansul, și s-a angajat ca profesoară de dans la o școală de arte. 

“Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită”, a conchis fosta nevastă a lui Gabriel Trifu. 

Catrinel și Steve s-au mutat anul acesta într-o vilă de vis, în Saracota, oraș situat pe coasta de sud-vest a statului american Florida. Blonda a făcut un mic tur al locuinței care are două piscine imense și se învecinează cu un teren de golf. 

Mai multe declarații și imagini în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni