• PRO TV
  • Catalin Neamtu este singurul concurent trimis direct in finala fara niciun duel la Ferma vedelor

Catalin Neamtu este singurul concurent trimis direct in finala fara niciun duel la Ferma vedelor

Catalin Neamtu este singurul concurent trimis direct in finala fara niciun duel la Ferma vedelor

Votul decisiv al tuturor concurentilor a stabilit cine merge direct in finala, cine se va confrunta in semifinala, dar si cine a parasit competitia in al 12-lea ceas!

Catalin Neamtu este primul concurent din istoria emisiunii, care a reusit sa stea in ferma timp de 3 luni, fara sa participe la niciun duel si care a fost trimis direct in finala. Astfel, primul sau duel va fi marea finala cu o miza de 50.000 de euro si titlul de fermierul anului. Rona Hartener a fost eliminata de catre concurenti si a piedut locul in finala.  

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.5 puncte de rating si 24.7% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi care a reusit sa obtina 4.9 puncte de rating si 14.2% share. Peste 1.4 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor.

Cosmin Natanticu, Daniel Iordachioaie, Vladimir Draghia, Tania Popa si Gratiela Duban sunt cei cinci semifinalisti, care vor lupta in probe de foc, miercuri, de la ora 20:00, pentru cel de-al doilea loc in marea finala, unde se vor confrunta cu Catalin Neamtu!

Cat va conta oboseala, presiunea psihica, ideea ca sunt la un pas de a castiga, dar si cine va fi adversarul lui Catalin Neamtu in finala ramane de vazut miercuri, numai la PRO TV.

Rona Hartner rupe tacerea la Ferma dupa perdea, sambata pe PRO 2

Sambata aceasta, la 19:30, la PRO 2, Rona Hartner, concurenta cu cele mai multe controverse de la Ferma vedetelor, va veni in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pentru a vorbi deschis cu Andreea Ibacka si Octavian Strunila despre ce a trait in ferma, ce a simtit, cum a evoluat relatia ei cu ceilalti, dar si cum si-a gasit puterea de a merge mai departe. Rona rupe tacerea si da frau liber sentimentelor acumulate in cele trei luni petrecute in casa.

Conflictele vor fi luate la bani marunti, iar parerile celorlalti concurenti vor fi despicate pe toate partile. Imagini pe care Rona le vede in premiera, discutii si strategii vor fi dezbatute in platoul emisiunii. 

Ce va raspunde Rona la mesajele telespectatorilor, cine este fermierul din fotografia saptamanii, dar si ce va declara Rona in exclusivitate, ramane de vazut, sambata la PRO 2. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni