• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Moroșanu, în "luptă" cu kilogramele în plus după vacanța de vară. Cum arată acum  

Cătălin Moroșanu, în "luptă" cu kilogramele în plus după vacanța de vară. Cum arată acum  

Cătălin Moroșanu, în "luptă" cu kilogramele în plus după vacanța de vară. Cum arată acum  

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, au fost plecați într-o scurtă vacanță în Turcia. După un sejur de 7 nopți cu all inclusive, luptătorul K1 a luat câteva kilograme în plus. 

Cătălin Moroșanu s-a apucat serios de slăbit, după ce a luat câteva kilograme în plus în urma vacanței de vară petrecută în Turcia. Invitat în platoul emisiunii La Măruță, luptătotul K1 a mărturist că a început să țină dietă pentru a reveni la greutatea ideală. 

Citește și: Prima apariție la TV a lui Cătălin Moroșanu după meciul cu Daniel Sam: "Am stat la spital în perfuzii o oră și jumătate"

"M-am împlinit puțin așa. Am intrat acum la o dietă, se cheamă  Intermittent fasting: Mânanci o singură dată pe zi la oră fixă. E greu. Crede-mă că duc un răbzoi cu mine însumi de fiecare dată. La ora 15:00 mănânc. Trebuie să mă apuc iar să mă antrenez, să-mi intru iar în formă. Nu știu ce am pățit, după ce am ieșit din Fermă, mânânc orice prind".

Vezi în materialul de mai jos continuarea: 

În ceea ce privește viața profesională,  Morșanu a declarat:"Pe 27 septembrie are loc Gala "Bătălia Moldovei" la Piatra Neamț. Va fi team Morșanu vs team Bonjasky. Vom avea cinci luptători din Olanda  și cinci luptători din România. Eu nu voi lupta, voi fi antrenor și Bonjasky va fi antrenor". 

Moroșanu (34 de ani) are în palmares 47 de victorii și 12 înfrângeri în circuitul K1.


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni