• PRO TV
  • Catalin Maruta s-a contorsionat precum Zlata pentru un calendar 2013. VIDEO

Catalin Maruta s-a contorsionat precum Zlata pentru un calendar 2013. VIDEO

Catalin Maruta s-a contorsionat precum Zlata pentru un calendar 2013. VIDEO

Pentru ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna, prezentatorul deschide seria Celor 7 Minuni ale lui Maruta, nici anul acesta "Happy Hour" nu se abate de la traditie.

Catalin Maruta lanseaza un calendar spectaculos cu pozitii aproape imposibile... care ii apartin. Vedeta ProTV a decis ca e momentul sa ii arate Zlatei, celebra contorsionista, care de altfel i-a fost invitata in emisiune, ca si el se poate contorsiona si poate scoate un calendar cum altul nu-i.

Cand Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, a venit a doua oara la "Happy Hour", i-a facut cadou lui Maruta un calendar pe anul 2013 cu fotografii cu ea. Maruta a incercat atunci sa reproduca niste pozitii in direct, cu ajutorul lui Vlad din band-ul emisiunii, dar nu i-a prea iesit. A promis, insa, ca se va antrena pana va reusi.

Iata, asadar, ca minunea s-a produs: Maruta reuseste sa pozeze la fel ca Zlata, cu piciorul dupa gat si coloana indoita la 90 de grade. :)

Sedinta foto a fost un pic... trucata, dar rezultatul este unul spectaculos. Maruta a avut parte de ajutorul lui Vlad si al lui Papu din band, astfel ca in poze arata de parca si-a depasit limitele corpului. Sedinta foto a fost, prin urmare, un show incredibil, iar Maruta si ajutoarele lui s-au contorsionat si s-au distrat pana ce le-au iesit 12 pozitii corespunzatoare celor 12 luni. 

Mai mult decat atat, Zlata insasi l-a incurajat pe Catalin Maruta cand a  auzit ce vrea sa faca si i-a trimis chiar si un mesaj video prin care ii declara cat de surprinsa este ca a reusit si el ce a facut ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni