• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catalin Maruta revine AZI cu subiecte in exclusivitate si cazuri inedite, de la 16:00 la 17:00 si de la 17:30 la 19:00

Catalin Maruta revine AZI cu subiecte in exclusivitate si cazuri inedite, de la 16:00 la 17:00 si de la 17:30 la 19:00

Catalin Maruta revine AZI cu subiecte in exclusivitate si cazuri inedite, de la 16:00 la 17:00 si de la 17:30 la 19:00

Maruta continua astazi si maine editiile speciale de la ora 16:00, si prezinta cazul extraordinar al Doinei Lehaci, o femeie care s-a vindecat in mod inexplicabil de cancer in ultimul stadiu. 

In postul Pastelui, cand credinciosii se roaga mai mult ca oricand si spera sa vada cu ochii lor miracole implinite, Maruta pune in discutie un caz controversat: niciun medic nu isi explica motivele pentru care o femeie careia acum 3 ani i se dadeau numai cateva luni de trait, este inca in viata, sanatoasa si fericita alaturi de familia sa. O alta dovada ca stiinta nu poate explica toate intamplarile din vietile noastre este si povestea Liviei Bonarov, care nu numai ca s-a vindecat de cancer, dar a si devenit mama acum 6 luni. 

Mai multe detalii legate de inexplicabilul din vietile noastre, despre miracole, credinta, medicina alternativa si traditionala, vedeti astazi de la ora 16:00, La Maruta.

Tot astazi, de la 17:30 la 19:00, Maruta se intoarce cu cele mai fierbinti subiecte ale zilei. 

Telespectatorii vor afla povestea fratilor Madalina, Denisa si Andrei, copiii obezi cu grave probleme de sanatate, pe care ii ingrijeste numai tatal. Desi ani de zile mama lor s-a luptat pentru a-i salva pe micutii care cantaresc impreuna mai mult de 200 de kg, avand de 3 ori greutatea pe care ar trebui sa o aiba un copil sanatos, astazi femeia traieste intr-un alt oras, are o alta familie si nu mai da niciun semn de viata. 

Ce s-a intamplat cu familia lor si cine e vinovat pentru aceasta situatie in care 3 copii au de suferit, acestea sunt intrebari la care Maruta cauta raspuns astazi, de la 17:30 la 19:00.

Si maine, de la 16:00 la 17:00 si de la 17:30 la 19:00, Maruta revine cu subiecte inedite si cazuri care necesita rezolvare imediata. 

Totul e pe bune, La Maruta!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni