• PRO TV
  • Care e legătura dintre Tarantino și Playboy? Nu iepurașii

Care e legătura dintre Tarantino și Playboy? Nu iepurașii

Care e legătura dintre Tarantino și Playboy? Nu iepurașii

Conacul Playboy a fost închiriat pentru prima dată de la moartea lui Hugh Hefner.

Hollywood Reporter scrie că regizorul american Quentin Tarantino a închiriat conacul timp de trei zile pentru a turna câteva scene care vor apărea în "Once Upon a Time In Hollywood", o producție care va apărea anul viitor.

Hefner, tăticul iepurașilor Playboy, i-a vândut în 2016 celebrul conac omului de afaceri Daren Metropolous. Proprietatea are două hectare, a fost vândută cu 100 de milioane de dolari și va fi folosită, cel mai probabil, pentru a recrea la nivel arhitectural atmosfera anilor '60, atunci când - teoretic - ar urma să aibă loc acțiunea filmului.



Filmul lui Tarantino urmărește asasinarea actriţei Sharon Tate, iar lansarea lui a fost mutată în iulie, anul viitor, motivul fiind - scrie Variety - evitarea controversei care s-ar fi putut isca dacă filmul ar fi fost lansat în ziua în care s-ar fi împlinit 50 de ani de la crimele comise în Hollywood Hills de Charles Manson şi grupul său de acoliți. (n.r. Sharon Tate, o actriță celebră din anii '60, care avea la acea vreme doar 26 de ani, a fost ucisă cu brutalitate de persoane afiliate grupului lui Charles Manson).

Din distribuţia celui de-al nouălea film al cineastului american fac parte Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, în roluri principale, Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden şi Tim Roth.

Regizorul a dezvăluit că filmul va fi similar (ca stil, dar și ca plan al acțiunii) peliculei „Pulp Fiction” (1994) și că bugetul a fost de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Quentin Tarantino, unul dintre puținii cineaști care își merită titulatura de legendă a cinematografiei, are în palmares două premii Oscar pentru scenariu orginal, două Globuri de Aur, două premii BAFTA, precum şi prestigiosul trofeu Palme d'Or.

În noiembrie 2016, Tarantino a declarat că intenţionează să se retragă din activitate după ce își va turna cel de-al zecelea film.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni