• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dezvaluirile unei cantarete din Romania. Cum a reusit sa slabeasca 33 kilograme in doar 3 luni si ce s-a intamplat dupa

Dezvaluirile unei cantarete din Romania. Cum a reusit sa slabeasca 33 kilograme in doar 3 luni si ce s-a intamplat dupa

Dezvaluirile unei cantarete din Romania. Cum a reusit sa slabeasca 33 kilograme in doar 3 luni si ce s-a intamplat dupa

Cornelia Rednic a povestit "La Maruta" cum a reusit ea sa dea jos nu mai putin de 33 de kilograme intr-o perioada extrem de scurta: doar trei luni.

Cantareata de muzica populara spune ca s-a hotarat sa slabeasca dupa ce a observat ca, la un festival unde fusese invitata, era cea mai grasa dintre toate interpretele.

In trei luni, ea a reusit sa dea jos nici mai mult, nici mai putin de 33 de kilograme. Dar abia acum urmeaza cea mai mare surpriza: cand s-a vazut atat de zvelta, a fost si mai nemultumita de felul cum arata.

"Nu recomand nimanui sa faca asta. Am slabit si apoi nu mi-a mai placut de mine. Eu toata viata am fost grasuta, nu stiam cum e sa fii slaba. Si toata viata mi-am dorit sa fiu slaba. Eu sunt vesela mereu, dar cand am slabit eram mereu trista. Am incercat sa ma ingras din nou. Pe 27 septembrie m-am decis sa slabesc pana de Sarbatori. M-am infometat. Mancam foarte putin si doar iaurt, carne fiarta de pui, morcov, mere si portocale. Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 de ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca ma uratisem. Mi se parea ca imi ies ochii din cap, ca sunt deformata. Nu mai eram deloc pozitiva. Am reusit sa mai pun cateva kilograme” a explicat Cornelia.



 

Acum, nu mi-ar strica sa fiu mai slaba, mai ales ca televizorul ingrasa, dar mie imi place asa. Plus ca mie imi place sa gatesc. Fac prajituri si mancare buna, eu asa am fost invatata de mica. Sotului meu ii place de mine oricum, el nu mi-a spus nimic nici cand aveam 86 de kilograme. Nu recomand nimanui ce am facut eu. Eu am fost mereu robusta, sanatoasa, sunt crescuta in Maramures, cu mancare sanatoasa", a povestit Cornelia Rednic "La Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni