Busu, despre vreme și vremuri. Ce detalii despre copilăria lui a povestit în direct, La Măruță

05 Martie 2021, 18:01

Citeste mai mult despre: vedete, Florin Busuioc, La Maruta,
Autor: Diana Oprea

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare vineri, Florin Busuioc a fost prezent în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre vreme și vremuri. Prezentatorul rubricii Meteo din cadrul Știrilor Pro Tv a spus că în weekend temperatura va scădea brusc.

 

”Astăzi am avut 19 °C, iar mâine 4 °C. Atenție, mâine scade practic temperatura la 4 °C. Temperaturile maxime, mâine, la nivelul întregii țări sunt undeva într 3 °C și maximum 8-9 °C, mai mici decât normalul perioadei. E o masă de aer rece care vine de la ruși” (...) Dimineața ne așteaptă o ploaie, care se transformă în lapoviță și ninsoare mai târziu”, a menționat Busu.

După ce a comentat o știre, în care un locatar a făcut grătar pe acoperișul unui bloc, Busu a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă a făcut lucruri trăsnite în tinerețe. ”Eu respect regulile, nu mă hazardez să mă împotrivesc lor. Nu țin minte prostii memorabile. Am fost foarte timid când eram copil”, a răspuns Busu. 

”Eu până în clasa a IV-a am fost cel mai mic copil din Hunedoara. V-am spus că m-am născut la 800 g și am fost rahitic și slab ...arătam ca un băț. În clasa a IV-a m-am apucat de tenis de masă, după aceea de volei, atletism și am mai pus niște cărniță pe mine, da până atunci...nimic, eram ceva înfiorător. Zici că eram ăla...Sméagol din Stăpânul Inelelor, pe cuvântul meu”, a adăugat el. 

La finalul emisiunii, Florin Busuios a oferit o explicație pentru lipsa sa de la TV, din ultima perioadă. Prezentatorul a spus că a fost internat în spital, cu diagnosticul de Covid-19. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 
FULLSCREEN
Busu, despre vreme și vremuri. Ce datalii despre copilăria lui a povestit în direct, La Măruță
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies