• PRO TV
  • Cum e sa ai DOUA BUFNITE MICI pe post de animale de companie. Care sunt locurile lor preferate din casa:

Cum e sa ai DOUA BUFNITE MICI pe post de animale de companie. Care sunt locurile lor preferate din casa:

Cum e sa ai <span style="color:#f00;">DOUA BUFNITE MICI</span> pe post de animale de companie. Care sunt locurile lor preferate din casa:

Doua bufnite orfane si-au gasit un nou camin, dupa ce au fost luate acasa de un ingrijitor de la parcul safari din Wiltshire, Marea Britanie.

Simpaticele creaturi sunt foarte mici – au numai sase saptamani de viata. Pe una o cheama Linford, pe cealalta Christie. Prima data au deschis ochii intr-un incubator din parcul de animale exotice Longleat, cel mai mare din UK, apoi un ingrijitor, Jimmy Robinson, s-a atasat de ele si le-a luat la el, unde le-a hranit cu mana si le-a ingrijit 24h/24 in primele saptamani.

Acum, cele doua pasari s-au adaptat perfect la viata de apartament. Adora sa se ascunda in canile de ceai si in biblioteca, iar pe Jimmy il privesc ca pe o “mama surogat”. “De multe ori, ma urmaresc prin casa si vin si se aseaza pe umarul meu”, povesteste barbatul, care le hraneste cu soareci si bucati de pui. Ca sa fie tot timpul cu ele, le ia si la serviciu, transportandu-le intr-o cutie mare, in fiecare zi.



Cand vor creste, cele doua bufnite vor ajunge la gradina zoologica, unde vor fi unul din punctele de atractie, impreuna cu alte pasari de prada. In salbaticie, bufnitele traiesc in jur de 9 ani, dar in captivitate, speranta lor de viata creste pana peste 10 ani.





Foto: REX Features

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni