• PRO TV
  • Bogati, celebri si divortati. Plusurile si minusurile barbatilor eliberati de stransoarea verighetei

Bogati, celebri si divortati. Plusurile si minusurile barbatilor eliberati de stransoarea verighetei

<span style="color:#b22222;">Bogati, celebri si divortati. </span>Plusurile si minusurile barbatilor eliberati de stransoarea verighetei

Sunt bogati, cunoscuti si, de ceva amar de vreme, divortati. Duminica, 16 octombrie, de la 13:05, la ProTv, ApropoTv face lista cu plusurile si minusurile barbatilor care au incheiat de ceva timp socotelile cu casatoria.

Roxana Ionescu si Nuami Dinescu sunt reprezentantele sexului frumos care se incumeta in editia din aceasta duminca sa dea verdictul in cazul barbatilor din nou disponibili: de luat acasa au ba. Printre luatii la bani marunti: Ilie Nastase, Elan Schwartzenberg, Irinel Columbeanu si Remus Truica.

Subiectul e improspatat suficient, incat sa merite din nou atentia noastra”, a marturisit Andi incantat. „Oricum, o facem pentru ele si nu pentru ei. Noi ii cunoastem pe ei si stim ca daca ele nu se grabesc, pierd avionul. De-aia intre noi am si botezat materialul First Class, Last Minute. Caci am uitat sa spun. Nu ne ocupam decat de categoria First Class”, a mai dezvaluit Andi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni