• PRO TV
  • Bianca, la trei ani de la nunta cu Marius Moga: „Nu mai suntem doi iubiți rebeli, ci doi părinți responsabili”

Bianca, la trei ani de la nunta cu Marius Moga: „Nu mai suntem doi iubiți rebeli, ci doi părinți responsabili”

Bianca, la trei ani de la nunta cu Marius Moga: „Nu mai suntem doi iubiți rebeli, ci doi părinți responsabili”

Pentru Bianca și Marius dragostea nu durează doar trei ani. Cât va fi să fie, depinde doar de ei. Cert este că viața lor de cuplu a intrat în prelungiri. Și amândoi vor să tragă cât mai mult de timp.

Bianca și Marius Moga au sărbătorit la începutul lunii iulie trei ani de căsnicie. N-au făcut petrecere, pentru că au fost pe baricade cu proiectul de suflet al lui Marius. Bianca a povestit pentru PROTV.RO cum au fost primii trei ani din viața lor de cuplu și ce așteptări au pentru fiica lor, Maria Elisabeta. 

Cum e viața după trei ani de căsnicie?

„E bine. Ne-am apropiat mai mult unul de celălalt. După trei ani, relația noastră a devenit mai puternică, mai ales de când a venit pe lume și copilul nostru. Când apare un copil în viața de cuplu, vin și multe provocări, pentru că trebuie să gestionezi o nouă relație, un nou raport. Nu mai suntem doi iubiți rebeli, ci doi părinți responsabili. Și mi se pare că după trei ani am reușit să-i dăm de cap vieții acesteia de familie”, spune Bianca.

Ce lucruri făceați atunci când nu erați căsătoriți, cu un copil, și pe care nu le mai faceți acum? La ce ați renunțat?

„La vacanțele în doi. Ne-am cam luat gândul de la ele la început. N-am mai fost în concedii împreună. De exemplu, când Marius muncea în America, cum face în fiecare an, am mers toți trei, încă de când Maria avea șase luni. După trei ani, pot spune că ne-am regăsit acel echilibru, că am reușit cumva să ne luăm vacanțele înapoi”.

De ce Maria Elisabeta? Există o explicație pentru care ați ales aceste nume pentru fetița voastră?

„Da, există o explicație. Maria e numele mamei lui Marius și al bunicii lui Marius din partea mamei. Este un nume foarte important pentru ei și a devenit și pentru mine, odată ce le-am cunoscut pe aceste femei minunate din viața lui Marius. Elisabeta vine de la bunica mea. Am vrut să-i dăm un nume românesc și am încercat toate variantele și, când ne-am dat seama că nu înseamnă nimic pentru noi și că ne concentrăm doar la cum sună, am decis să-i dăm un nume care să aibă o poveste”.

V-ați gândit ce drum ați vrea să apuce Maria în viață?

„Da, ne-am gândit să o expunem lumii artistice cât putem de mult, să vadă ce înseamnă acest domeniu, să stea mult printre artiști pentru că e foarte important pentru sănătatea ei psihică și sufletească să poată să se exprime prin artă. Indiferent ce ar alege să facă. Dar, în paralel, ca orice părinte, vrei să-i poți zice copilului, care la 14-18 ani o să-ți spună că vrea să se facă pilot: go for it! Nu ne gândim să o forțăm să facă muzică; dacă ea își va dori, normal, o să o încurajăm. Dar în momentul ăsta suntem de părere că trebuie să guste câte puțin din toate, să le vadă pe toate, dar totodată o să o încurajăm să-și găsească chemarea”.

Eu cânt în fiecare seară cu ea. Eu, tocmai eu, care nu am voce, dar din suflet o fac. Când era mică de tot îi cântam câte un cântecel improvizat. Aveam un moment cu ea, făceam rime. Nici nu știam ce fac, dar mi se părea foarte important pentru ea. Și acum, seara, înainte de culcare, cântăm Bate vântul frunzele. Și cu Marius e la fel”, spune Bianca Moga.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni