• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bianca Dragusanu vorbeste pentru prima data despre divort: "Adi Cristea m-a cerut in casatorie la Paris". Ce raspuns surprinzator i-a dat roscata

Bianca Dragusanu vorbeste pentru prima data despre divort: "Adi Cristea m-a cerut in casatorie la Paris". Ce raspuns surprinzator i-a dat roscata

Bianca Dragusanu vorbeste pentru prima data despre divort: "Adi Cristea m-a cerut in casatorie la Paris". Ce raspuns surprinzator i-a dat roscata

Dupa o saptamana in care a refuzat sa vorbeasca deschis despre escapada de la Paris alaturi de fostul ei iubit, Bianca Dragusanu s-a confesat intr-un interviu acordat cancan.ro si a facut mai multe dezvaluiri.

Cu lacrimi in ochi, roscata a povestit ca relatia ei cu Victor Slav a inceput sa scartaie odata cu intoarcerea lui Adi Cristea din Belgia.

"Inainte de casatorie, Adi imi trimitea, in permanenta, flori acasa. Sute de trandafiri. Eu nu aveam ce sa zic, ce sa fac. Am avut momente in care nu am stiut ce vreau, dar am stiut mereu pe cine vreau si cum vreau sa arate viata mea. Este vina mea ca nu am stiut sa ma manifest intr-un mod corect, acum, alaturi de un om care a fost corect cu mine. Si acesta este Victor", a sustinut roscata, pentru cancan.ro.

La insistentele fotbalistului, Bianca Dragusanu a acceptat sa petreaca un weekend la Paris alaturi de el, fara ca sotul ei sa banuiasca macar ca este inselat. Abia dupa patru zile in care roscata nu i-a raspuns la telefon, Victor a decis sa puna punct casniciei, dupa numai trei luni de mariaj.

"Experienta de la Paris m-a facut sa cred ca Adi nu are ce cauta in viata mea. Am gresit! La Paris, am avut incontinuu remuscari. Eram mereu panicata. Ma gandeam doar ce face Victor. Pur si simplu, m-am simtit folosita si tradata din nou de Adrian Cristea. Mi-a cerut sa renunt la Victor si sa ma impac cu el", a marturisit fosta asistenta TV.

"Adi m-a cerut in casatorie la Paris. Cand m-am intors de la Paris, l-am rugat pe Victor sa ma ierte. Ce am facut eu este foarte grav. Nu ma astept sa ma ierte nici el, nici familia lui. Acum, nu mai am niciun contact cu Adi. E trist fara Victor", a mai marturisit Bianca.

Dupa scandalul care s-a iscat in jurul casniciei sale, Bianca a fost condamnata de toata lumea pentru faptul ca si-a inselat si mintit sotul. Pe pagina de Facebook, roscata a primit multe insulte si acuzatii, in timp ce Victor este incurajat de fanii sai sa-si vada mai departe de viata sa, dar fara Bianca.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni