• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bianca Dragusanu, "inca NU" divorteaza de Victor Slav. Anuntul facut "La Maruta"

Bianca Dragusanu, "inca NU" divorteaza de Victor Slav. Anuntul facut "La Maruta"

Bianca Dragusanu, "inca NU" divorteaza de Victor Slav. Anuntul facut "La Maruta"

Intrebata "La Maruta" daca a depus actele de divort, Bianca Dragusanu a raspuns scurt si la obiect: "Inca nu".

Divortul anului in Romania ia o intorsatura neasteptata. Dupa ce Victor Slav a anuntat separarea sigura de Bianca Dragusanu, dupa un mariaj de numai 3 luni, se pare ca prezentatorul isi mai ia un  ragaz de gandire.

La fel face si Bianca Dragusanu, care a spus "La Maruta" ca "inca nu" a depus actele de divort, precizand: "Daca mai sunt sau nu cu Victor ne priveste doar pe noi, pe mine si pe Victor. Nu e un subiect de interes national".

Victor Slav a anuntat la inceputul lunii ianuarie ca va depune actele de divort dupa ce sotia lui a plecat la Paris si timp de cateva zile nu i-a mai raspuns la telefon. Ulterior, paparazzii au aflat ca roscata a avut o escapada orasul dragostei cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

La intoarcerea in tara, Bianca a avut reactii contradictorii: pe de o parte, a marturisit cu lacrimi in ochi ca isi regreta gestul si ca este dispusa sa faca orice pentru a obtine iertarea lui Victor, insa pe de alta parte a parut resemnata in fata unei eventuale separari.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni