• Emisiuni
  • La Măruță
  • Baietelul Andrei, un fotograf talentat. Cum a pozat-o micutul David pe cantareata

Baietelul Andrei, un fotograf talentat. Cum a pozat-o micutul David pe cantareata

Baietelul Andrei, un fotograf talentat. Cum a pozat-o micutul David pe cantareata

David, baietelul Andrei si al lui Catalin Maruta, a crescut si pare sa le calce pe urme parintilor sai. Prezent in unele editii ale emisiunii "La Maruta", micutul a fost foarte degajat, camerele de filmat parand sa nu il intimideze deloc.

Andra este o mamica fericita si nu rateaza nicio ocazie sa se mandreasca in fata familiei virtuale cu familia reala. Iar cel mai adesea, jurata de la "Romanii au talent" posteaza imagini cu baietelul ei si al lui Catalin Maruta.

Parinti lui David sunt tare mandri ca au asa o frumusete de baiat. Motiv pentru care pustiul apare adesea in postarile facute de cei doi Facebook.

Acum ca a crescut, David Maruta a devenit posesorul unui cont personal de Facebook, pe care il administreaza Andra si Catalin. Artista le-a prezentat fanilor pagina de Facebook a baietelui printr-o postare pe reteaua de socializare. Vedeta a publicat o fotografie realizata chiar de catre David si le-a transmis prietenilor virtuali ca fiul sau este fotograful.

Mai mult, vedeta le-a scris fanilor si urmatorul mesaj, din dorinta de a clarifica situatia conturilor false de pe Facebook: "Dragii mei.... Pe fb erau f multe conturi false in numele lui David... Si foarte multe lucruri cu care eu nu sunt deacord, le gaseam scrise...iar lumea credea ca ne apartin... Asa ca i-am facut un cont, unde gasiti doar poze care sunt si la mine si la Catalin pe fb... Fara sa mai existe interpretari! Va pup si sper ca ati inteles corect ce am vrut sa spun!".

Imaginea a strans un numar record de like-uri, admiratorii juratei de la "Romanii au talent" felicitand-o pentru familia minunata pe care o are.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni