• Emisiuni
  • La Măruță
  • Azi, "La Măruţă", Andreea Marin se reinventează, iar Laura Bretan face un anunţ important

Azi, "La Măruţă", Andreea Marin se reinventează, iar Laura Bretan face un anunţ important

Azi, "La Măruţă", Andreea Marin se reinventează, iar Laura Bretan face un anunţ important

La Măruţă, în 2019, ai tot emisiuni de 10. Iar azi ţi s-a pregătit ceva special!

Noua Andreea Marin vine la Măruță! Pentru că și-a dat un nou start la 44 de ani, Andreea s-a transformat, trage din greu la sală și are planuri mărețe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei, da, asa sa tot pleci la drum spre casa! Pizza si sarmalute, salata gustoasa si dulciuri cu ciocolata si cocos fara zahar, un meniu raw vegan pe care l-am devorat, pur si simplu, cu atata placere, dupa 4 zile de dieta Master Detox doar cu hrana lichida, sport intens si proceduri diversificate pentru reechilibrare minte, trup si suflet, de dimineata pana seara. Nu stiu cum e in alte cazuri, dar din tot ce am cautat, experimentat, trait pe pielea mea in 44 de ani de viata, acesta e cel mai eficient proces, pentru mine. Fiecare se cunoaste pe sine si face propriile alegeri. Fara excese, cu rezultatele cele mai rapide si de durata, daca mentii niste principii corecte apoi de hrana si miscare, acesta e felul in care imi recapat vitalitatea, pofta de viata, echilibrul emotional, claritatea, curatenia trupului interior - exterior, scap de kilograme in plus si imi tonific corpul. Plec multumita spre noul an! Pe curand! #detox #finishline @atasagon #thankyou

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

În plus, Laura Bretan, tânăra româncă născută în Statele Unite care a smuls lacrimi de emoție publicului de pe trei continente cu vocea sa unică, vine la Maruță să facă marele anunț. Laura participă la Eurovision și vrea să câștige concursul, în premieră, pentru România.


 

Iar Matei Dedu și iubita lui, Miruna, vin să povestească prin ce peripeții au trecut de sărbători. Miruna îi va face fiului lui Mihai Dedu o surpriză muzicală pe care s-o țină minte cel puțin până la urmatoarele sărbători.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni