• PRO TV
  • Ariana Grande, criticată pentru rochia purtată la înmormântarea Arethei Franklin: „Parcă s-a dus la club”

Ariana Grande, criticată pentru rochia purtată la înmormântarea Arethei Franklin: „Parcă s-a dus la club”

Ariana Grande, criticată pentru rochia purtată la înmormântarea Arethei Franklin: „Parcă s-a dus la club”

Multă lume bună a fost la înmormântarea reginei muzicii soul, Aretha Franklin. Ariana Grande a fost printre artiștii cărora li s-a oferit cinstea de a cânta în amintirea regretatei cântărețe, însă a scandalizat audiența cu ținuta ei.

Ariana Grande (25 de ani) a fost sfătuită greșit de stiliștii ei în ziua înhumării Arethei Franklin. Rochia purtată de ea a atras toate privirile, însă nu pentru că era o capodoperă vestimentară, ci pentru că îi dezvelea picioarele nepermis de mult pentru un eveniment sobru cum e o înmormântare. „Codița Arianei Grande este mai lungă decât rochia ei”, „Cum a trecut Ariana Grande de ușierii bisericii în acea rochie?”

„Nu-mi vine să cred că Ariana Grande intră în Casa Domnului, la o înmormântare, în această rochiță mulată pe fund”, „Jennifer Hudson arată chic. Ia notițe, Ariana Grande! Așa trebuie să te îmbraci la o înmormântare, nu ca și când ai merge la club”, au curs mesajele răutăcioase ale celor care urmărit live ceremonia.

 

În timp ce alte femei invitate la ceremonia care a avut loc la Grater Grace Temple din Detroit au înțeles că nu e suficient ca ținuta să fie de culoare neagră, tânăra cântăreață Ariana Grande ales o rochiță extrem de scurtă, care i-au arătat picioarele în toată splendoarea lor.

Însă Ariana Grande a impresionat cu vocea ei, interpretând una dintre piesele legendare ale Arethei Franklin: (You Make Me Feel Like) A Natural Woman. La ceremonia de rămas bun, care a precedat înhumarea propriu-zisă, au participat câteva sute de apropiați, prieteni și membri ai familiei. Evenimentul, care a fost transmis în direct la televizor, a durat nu mai puțin de nouă ore. În tot acest timp, cei care au cunoscut-o pe Aretha Franklin au luat cuvântul și au povestit întâmplări memorabile din trecutul acesteia.   

Aretha Franklin s-a stins din viață la 16 august 2018, în reședința ei din Detroit. Avea 76 de ani și suferea de cancer pancreatic, afecțiune care i-a curmat viața.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni