• PRO TV
  • Andreea Banica, in cea mai sexy tinuta. Perechea de pantaloni ultra-scurti care i-a lasat pe fani fara cuvinte

Andreea Banica, in cea mai sexy tinuta. Perechea de pantaloni ultra-scurti care i-a lasat pe fani fara cuvinte

Andreea Banica, in cea mai sexy tinuta. Perechea de pantaloni ultra-scurti care i-a lasat pe fani fara cuvinte

Andreea Banica se numara printre cele mai apreciate vedete de la noi din tara si se bucura mereu de admiratie din partea fanilor sai.

De fiecare data cand isi face aparitia, Andreea nu trece neobsevata, iar daca vine vorba despre parerea domnilor in legatura cu artista, atunci trebuie sa spunem ca de fiecare data cantareata le lasa imaginatia fara limite.

De curand, vedeta a postat pe pagina de Facebook o fotografie in care imbracata intr-o pereche de pantaloni extrem de scurti, iar toate privirile domnilor au fost atrase ca un magnet. Vedeta este posesoarea unor picioare extrem de sexy, are un bust impresionant, iar silueta trasa prin inel poate oricand concura cu cea a unei adolescente.
 

In urma cu cateva zile, Andreea a lansat cea mai recenta piesa a ei "Acelasi iubit", impreuna cu o poveste cinematografica de 3 minute, in care artista joaca rolul principal al unei istorii amoroase.

Construita in jurul unor repere de cultura pop, povestea vizuala a celui mai recent videoclip al frumoasei artiste, "Acelasi iubit", dezvaluie o noua atitudine a divei topurilor muzicale romanesti.

"A fost o experienta magica toata aceasta poveste: de la single-ul compus de Laurentiu Duta, Smiley si Serban Cazan, in studiourile HaHaHa Production, care m-a emotionat de la prima auditie, pana la colaborarea spectaculoasa, cu super-chimie creativa intre Laur si Smiley si cele 36 de ore de filmare, grele, ca pentru un scurt-metraj, in care am invatat macar o parte din ceea ce inseamna efortul incredibil al unui actor si mi-am descoperit noi parti din sufletul meu de artist. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din cariera mea de pana acum", a marturisit Andreea Banica.

Piesa "Acelasi iubit" este cea mai  noua colaborare dintre Andreea Banica si  Laurentiu Duta, alaturi de Smiley si e parte a unui album pe care artista il va lansa in aceasta toamna. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni