• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Andra si INNA, doua prezente fashion in primul sezon Vocea Romaniei Junior! Duminica, 26 februarie, de la 20:30!

Andra si INNA, doua prezente fashion in primul sezon Vocea Romaniei Junior! Duminica, 26 februarie, de la 20:30!

Andra si INNA, doua prezente fashion in primul sezon Vocea Romaniei Junior! Duminica, 26 februarie, de la 20:30!

Andra si INNA sunt doua dintre cele mai apreciate artiste, au milioane de fani atat in Romania, cat si in strainatate, iar in numai trei zile vor deveni colege in primul sezon Vocea Romaniei Junior, care incepe duminica aceasta, de la 20:30, la Pro TV.

Pe langa faptul ca sunt sunt extrem de frumoase si talentate, cele doua au grija de felul in care arata si au stiluri care le contureaza perfect personalitatea.

Andra este intotdeauna o aparitie fresh si cool, iar acest lucru se datoreaza si atitudinii artistei, care este mereu pozitiva si cu zambetul pe buze. Artista adopta un stil clasic reinterpretat si surprinde placut prin alegerile vestimentare facute. Franjurile, umerii dezgoliti, culorile puternice, rochiile cu taieturi indraznete si pantalonii evazati, toate aceste piese sunt in tendinte si se regasesc si in garderoba sa. 


Stilul INNEI este unul fashion, dar in acelasi timp elegant si sexy, iar datorita personalitatii si energiei pe care o emana, este mereu fresh! INNA este foarte cameleonica si ii place sa surprinda audienta si prin stilul pe care il adopta, lucru care ii vine natural si firesc. Tinutele pe care artista le poarta in primul sezon Vocea Romaniei Junior i se potrivesc perfect, ii pun in evidenta trasaturile si o definesc. 



Incepand de duminica, 26 februarie, de la 20:30, Andra si INNA, impreuna cu Marius Moga, vor alege cele mai bune voci ale noii generatii, pe care le vor antrena pentru a castiga marele trofeu Vocea Romaniei Junior si premiul in valoare de 50.000 de euro. 

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni