• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra si Catalin Maruta au motive sa fie mandri. Vezi cat mult a crescut David si cu cine seamana

Andra si Catalin Maruta au motive sa fie mandri. Vezi cat mult a crescut David si cu cine seamana

Andra si Catalin Maruta au motive sa fie mandri. Vezi cat mult a crescut David si cu cine seamana

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton si au impreuna o familie frumoasa. Cei doi au impreuna un baietel minunat, pe micutul David, si urmeaza sa devina si parintii unei fetite, cantareata fiind insarcinata in aproape sapte luni.

Catalin si Andra isi doreau de foarte mult timp inca un copil si o familie numeroasa, iar visul le va deveni realitate in vara acestui an. Sarcina decurge normal, iar Andra se simte excelent si este foarte fericita la gandul ca in numai cateva luni isi va strange fetita in brate.

Micuta va purta cu siguranta unul dintre numele Maria sau Ioana, dar parintii mai au au cateva variante in gand pentru al doilea nume, cum ar fi Eva, Ana sau Alma, pe care le vor lua in calcul la momentul potrivit.

Citeste si: Nicole, simpatica roscata din "Lacrimi de iubire", a devenit mama pentru a doua oara. Vezi prima imagine cu bebelusul

David este si el nerabdator sa isi cunoasca surioara si o intreaba deja pe mami, "Cand vine surioara mea acasa?", marturiseste Catalin. Baietelul si-a manifestat deja dorinta de a avea grija de surioara sa si este dornic sa devina frate mai mare. 

Recent, Andra a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de David, iar fanii au fost extrem de incantati sa ii vada impreuna. Baietelul este adorabil in fotografia realizata la un hipodrom. Cu ochelari si o sapca asezata strengareste pe cap, David se afla in bratele celebrei sale mame, cei doi bucurandu-se de vremea frumoasa din weekend.

David a mostenit frumusetea si carisma parintilor sai, micutul cucerindu-i definitiv pe fanii Andrei. Fotografia a strans peste 48 000 de like-uri, iar fanii Andrei s-au grabit sa ii transmita gandurile lor bune si mesajele de apreciere. 

Va pupam ! Felicitari castigatorilor

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni