• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra, declaratie emotionanta pentru mama ei. Ce mesaj i-a transmis de ziua de nastere

Andra, declaratie emotionanta pentru mama ei. Ce mesaj i-a transmis de ziua de nastere

Andra, declaratie emotionanta pentru mama ei. Ce mesaj i-a transmis de ziua de nastere

Andra are o relatie deosebita cu familia ei, asa ca nu rateaza nicio ocazie pentru a-si arata sentimentele fata de acestia, iar de cele mai multe ori apeleaza si la retelele de socializare pentru a face asta. 

Andra a demonstrat de cate ori a avut ocazia faptul ca este o familista convinsa si a publicat foarte des pe internet fotografii personale, in care apare fie alaturi de tatal sau mama ei, fie alaturi de frati, fie impreuna cu sotul si copiii ei.

Cu ocazia zilei de nastere a mamei sale, cantareata a postat o fotografie pe contul de Facebook, in care apare alaturi de cea care i-a dat viata, mesajul transmis fiind unul extrem de emotionant: "La multi ani sufletul meu drag! Te iubesc si iti multumesc pentru tot!".

Imaginea a strans in foarte scurt timp peste 50.000 de like-uri si mii de comentarii, in care fanii au tinut sa-i ureze la multi ani mamei cantaretei.

"La multi ani mamei tale! Sa fie sanatoasa si sa se bucure de voi! Felicitari pentru tot ce a facut si pentru ca a dat nastere unor copii minunati si talentati asa cum sunteti tu, fratele tau si surorile tale!", e doar unul dintre mesajele frumoase transmise de admiratori. 

 

La multi ani sufletul meu drag! Te iubesc si iti multumesc pentru tot!❤️

Posted by Andra on Monday, April 4, 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni