• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra a sustinut primul show „Iubirea Schimba Tot” la Sala Palatului. De ce surprize au avut parte fanii ei!

Andra a sustinut primul show „Iubirea Schimba Tot” la Sala Palatului. De ce surprize au avut parte fanii ei!

Andra a sustinut primul show „Iubirea Schimba Tot” la Sala Palatului. De ce surprize au avut parte fanii ei!

Andra a sustinut in aceasta seara primul concert sold out „Iubirea Schimba Tot” din cele trei programate la Sala Palatului. Artista a oferit un show live uimitor, fara precedent intr-o astfel de locatie, in fata a mii de fani care au avut parte de doua ore de muzica de calitate si de invitati speciali pe masura.

Andra a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale in cadrul unui spectacol complex ce a beneficiat de o productie de ultima generatie realizata de Arena Events: ecrane LED imense pe care a rulat o grafica impresionanta, lumini, efecte speciale, sunet impecabil oferit de aparatura folosita de mari nume internationale precum Beyonce, ori Coldplay.

Andra a cantat live acompaniata de un band extins compus din suflatori, clapari, chitaristi, artisti care au evoluat la viori, harpa, bongo, precum si de patru solisti backing vocals.

Pe scena si-au facut aparitia o serie de invitati surpriza ce au cantat live, cele mai cunoscute piese ale acesteia, cat si alte hituri. Cabron, Dorian, Shift, What’sUp, precum si Smiley au ridicat in picioare sala arhiplina. Smiley a surprins publicul aparand pe scena initial ca dirijor al bandului live.

Invitatii au cantat pe scene speciale incorporate in decorul scenei, la inaltime, oferind un efect vizual uimitor.

Spre bucuria fanilor ei, Andra a interpretat live cateva piese alaturi de membrii familiei sale. Pe tatal sau, Alexandru Mihai, Andra l-a invitat in scena facut marturisiri emotionante despre inceputurile ei in industria muzicala, iar cuvintele au adus lacrimi in ochii celor prezenti. Urmatorul moment a apartinut trioului format din Andra, Sandel si Aurora, si din nou, publicul a simtit, cum spune Andra, "piele de gaina".

Un moment cu totul special a fost acela cand, pe ecranul in forma de inima din centrul scenei, au fost difuzate inregistrari video nemaivazute cu Andra din urma cu doua decenii, pe cand avea doar 12 ani si participa la vremea aceea la un concurs muzical. inregistrarea video a starnit un ropot de aplauze si de aprecieri din partea celor prezenti in sala.

Surprizele nu s-au oprit insa aici. Unul din cele mai impresionante momente a fost atunci cand pe ecranele imense de pe scena au rulat imagini cu marile dive ale muzicii romanesti care au inspirat-o de-a lungul timpului. Printre acestea si Monica Anghel, cea care si-a facut aparitia pe scena si a cantat impreuna cu Andra celebra piesa, "Spune-mi", cu care Anghel a castigat Cerbul de Aur in 1996. 

Concertul sustinut de Andra in aceasta seara a deschis seria de trei spectacole cu casa inchisa pe care artista le ofera publicului la Sala Palatului in serile de 24, 25 si 26 februarie.

Cu ocazia primului sau concert la Sala Palatului, Andra a lansat un nou album, “Iubirea schimba tot”, al 13-lea din cariera artistei. Acesta contine 18 piese ce nu au mai fost lansate pana acum pe CD, 12 dintre ele putand fi ascultate in premiera absoluta.

Mai mult, doar la concertele de la Sala Palatului au fost puse in vanzare box-seturi in serie limitata, disponibile doar in 500 de exemplare.

Un box-set „Iubirea Schimba Tot” contine noul album in format CD, trei magneti cu imaginea Andrei, un memory stick ce contine noul album in format digital precum si cele mai cunoscute hituri ale solistei, patru cartoline cu autograful Andrei, precum si un mega poster de 70x100 cm cu imaginea artistei.

Albumul poate fi achizitionat in continuare la concertele din acest weekend, online, de pe www.andramusic.ro, precum si din magazinele de muzica din Romania.

sursa foto: andraonline.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni