Andra a lansat piesa "La refren". Cum suna cel mai nou single al artistei - AUDIO

01 Martie 2017, 13:28


	Andra a lansat piesa "La refren". Cum suna cel mai nou single al artistei - AUDIO

Andra a incheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului, iar acum isi surprinde fanii cu un nou single. Artista a lansat piesa "La refren".

Andra si-a vazut visul implinit. Cea mai iubita artista din Romania a sustinut timp de trei zile consecutive show-ul “Iubirea Schimba Tot” in fata a mii de oameni. 

Sala Palatului a fost arhiplina, iar Andra a devenit primul artist roman cu trei show-uri consecutive de debut in renumita locatie.

Citeste si: Andra a incheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Detalii despre cele mai emotionante momente

Suprizele dedicate fanilor nu s-au incheiat odata cu spectacolele sustinute de Andra la Sala Palatului. Artista le-a oferit sustinatorilor o noua piesa. Piesa a fost dedicata fanilor de catre Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook. "Azi, de 1 Martie, e vorba de noi inceputuri si optimism, asa ca va dedic o piesa despre impacari. Nimeni nu-i perfect, asa e, dar important este sa ne impacam la refren!", a scris prezentatorul TV.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate