• PRO TV
  • Andra a dezvaluit in direct la radio. Cum a fost prezentata parintilor lui Catalin Maruta

Andra a dezvaluit in direct la radio. Cum a fost prezentata parintilor lui Catalin Maruta

Andra a dezvaluit in direct la radio. Cum a fost prezentata parintilor lui Catalin Maruta

Invitata la Matinalul ProFM, Andra a vorbit atat despre planurile profesionale, cat si despre micile secrete din viata personala.

Printre dezvaluirile pe care le-a facut la emisiunea radio, cantareata a vorbit si despre momentul in care i-a intalnit pe parintii lui Catalin Maruta. 

"Cand m-am dus in vizita la socrii mei, prima oara de Craciun, ma duc cu Maruta, sa ma prezinte si ma intreaba mama soacra: cate sarmalute vrei? Zic doua, gandindu-ma ca sunt ca la mama. Ce crezi? Erau mici, ca niste chiftelute. Catalin spune: pune platoul cu sarmalute si vedem noi", a marturisit Andra. 

Pe 25 februarie 2017, ANDRA va sustine primul ei concert la Sala Palatului. Spectacolul se va numi “Iubirea schimba tot” si se anunta a fi un show grandios. 

In ultimii ani, ANDRA a reusit performanta de a inregistra recorduri de vizualizari pentru fiecare videoclip lansat. “Iubirea schimba tot” a avut peste un milion de vizualizari in primele 24 de ore pe Youtube, iar varianta in limba engleza a piesei continua sa fie hit in afara tarii si are peste 85 de milioane de vizualizari. Urmatorul single lansat de ANDRA, “Without You”, in colaborare cu David Bisbal, a doborat recordul national stabilit de artista, avand 2,5 milioane de vizualizari in primele 24 de ore, iar in acest moment a depasit pragul de 100 de milioane. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni