• Emisiuni
  • La Măruță
  • Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră despre Alexa. "Oamenii nu au simțit în viața lor ce am simțit eu alături de el!"  

Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră despre Alexa. "Oamenii nu au simțit în viața lor ce am simțit eu alături de el!"  

La trei zile după ce a fost surprinsă în timp ce îl lovea cu pumnul pe Dan Alexa, Ana Maria a vorbit în premieră despre incident în emisiunea La Măruță de la PRO TV

"Nu-mi face cinste. Am crescut pe stradă, pe stadion, între bărbați. Sunt o fire impulsivă, vulcanică.(...)Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta.  Eu am ieșiri din astea. Sunt omul care își pune cenușă în cap. Recunosc, m-a prins de mână și mi-a zis, hai, lasă-mă, te rog eu mult, termină!

Mi-a zis și Laur că nu e normal așa ceva. Trebuie să am o conduită normală, sunt manager, nici noi ca familie nu putem să facem asta."

Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să fie gelozia cea care a împins-o la gestul necugetat. 

"De ce să fie gelozie, că doar fata era cu noi înăuntru?!! Alexa este cel mai bun prieten al meu".

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Alexa.

"Este cel mai bun prieten al meu. Este cel mai bun produs pe care eu pot să-l am. Cel mai bun antrenor. E un caracter cum puține se nasc. I-am zis că îmi pare rău, regret, n-am știut că este presa acolo."

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Dan Alexa. 

"După ce am văzut ce au spus alți bărbați din fotbal, m-am gândit că pumnul ăsta trebuia să plece către altcineva"

"De ce să fie dat afară Dan Alexa? Arată-mi un bărbat din România care a avut această educație aleasă și a dat o lecție tuturor bărbaților din România. Păi eu îl reprezint pe omul ăsta. Eu am făcut performanță cu omul asta. dar oamenii aștia n-au simțit in viata lor ce am simtit eu alături de Alexa!", a mai spus impresara.

Cătălin Măruța a rugat-o să clarifice și zvonurile despre divorț. Anamaria prodan i-a arătat acestuia verigheta de pe deget și i-a replicat: "Nu ai fi știut tu dacă aș fi divorțat? Tu ce crezi? "

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni