• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dupa ce si-a tinut sarcina ascunsa timp de sapte luni, acum uimeste din nou. Cum arata la numai doua luni de cand a nascut

Dupa ce si-a tinut sarcina ascunsa timp de sapte luni, acum uimeste din nou. Cum arata la numai doua luni de cand a nascut

Dupa ce si-a tinut sarcina ascunsa timp de sapte luni, acum uimeste din nou. Cum arata la numai doua luni de cand a nascut

Anna Lesko a uimit pe toata lumea cand a anuntat ca este insarcinata in sapte luni, mai ales ca artista continua sa apara pe scena si la evenimente fara ca nimeni sa-si dea seama ca va deveni in curand mamica.

La putin timp dupa aceea Amna a reusit sa surprinda si ea cu o veste pe cat de surprinzatoare, pe atat de fericita. Cantareata a anuntat ca va deveni mamica pentru prima oara. 

"Sunt casatorita de patru ani, suntem impreuna de opt ani. Bineinteles ca suntem casatoriti cu acte. Eu nu port verigheta pentru ca nu port bijuterii", a povestit vedeta atunci.

Pe data de 11 august artista a devenit mamica si a nascut un baietel pe nume David Cristian. Vedea s-a declarat cea mai fericita femeie de pe pamant, iar pe micut l-a numt o minune. 

In weekend, Amna si sotul ei l-au crestinat pe micutul lor, iar alaturi de ei au petrecut o multime de nume importante din industria muzicala de la noi din tara.

Amna a aratat excelent intr-o rochie albastra la biserica, iar la restaurant a optat pentru o nuanta de crem, cu paiete, ambele creatii fiind semnate de Roxana Butnaru. 

Marius Moga, What’s Up, Liviu Teodorescu, Adda si Mihai Gruia s-au simtit foarte bine: au cantat si au dansat pana dimineata.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni