• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alexandra Dinu, mesaj neasteptat pentru Adrian Mutu. Ce i-a transmis, la 10 ani de la divort

Alexandra Dinu, mesaj neasteptat pentru Adrian Mutu. Ce i-a transmis, la 10 ani de la divort

Alexandra Dinu, mesaj neasteptat pentru Adrian Mutu. Ce i-a transmis, la 10 ani de la divort

Alexandra Dinu arata la fel de bine ca in urma cu 10 ani, atunci cand era sotia fotbalistului Adrian Mutu. Idila cu briliantul s-a finalizat cu un divort in 2003. Baietelul celor doi, Mario, a ramas in grija mamei.

Dupa ce tumultoasa relatie cu Adrian Mutu s-a incheiat, Alexandra si-a croit un nou drum, a plecat in Italia si s-a dedicat actoriei. Pe noul ei iubit, un cunoscut actor italian, Luca Bastianello, l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Rosso San Valentino”, acolo unde s-a infiripat povestea lor de dragoste.


Actrita a starnit controverse la sfarsitul acestei saptamani, cand a avut un mesaj surprinzator pentru fostul ei sot. "Nu simt nevoia sa ii transmit un mesaj", a precizat ea, atunci cand a fost intrebata daca are ceva sa-i transmita lui Adrian Mutu. "Nu ma intereseaza persoana lui absolut deloc. Nu vreau sa discut despre asta acum, tocmai pentru ca e vorba despre ceva care s-a incheiat de multa vreme. In plus, cariera lui a luat sfarsit si nu stiu ce as putea sa spun. Nu o spun eu, o spun specialistii in domeniu." a adaugat Alexandra Dinu.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni