• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mirii la nunta carora este invitata Romania intreaga! EL este Alex Puica, tanarul care a facut senzatie pe net cu o idee geniala

Mirii la nunta carora este invitata Romania intreaga! EL este Alex Puica, tanarul care a facut senzatie pe net cu o idee geniala

Mirii la nunta carora este invitata Romania intreaga! EL este Alex Puica, tanarul care a facut senzatie pe net cu o idee geniala

Peste 100.000 de oameni i-au dat LIKE pe Facebook fara sa stie cum arata. Alex Puica, tanarul care a pus toata tara pe jar cu o initiativa iesita din comun, si-a dezvaluit identitatea pentru prima oara in emisiunea lui Maruta.

In spatele cartonului pe care scria "Vreau sa ma insor!" statea Paul Ipate, actor intr-un nou serial de comedie, adus de producatorii serialului “"Las Fierbinti".



Invitati in emisiunea lui Catalin Maruta, Ipate si Diana Cavallioti au povestit impactul pe care l-a avut campania de pe Facebook. "E o campanie atipica pentru un serial cu un cast de senzatie. Incepe pe 13 februarie, pe 21.30. Nu ma asteptam ca oamenii sa reactioneze atat de bine. Acum e o campanie, dar chiar ar fi putut fi un tanar care sa aiba nevoie de ajutor", a povestit Paul.

Celebrul Horatiu Malaele intra in rolul unui fost procuror si socrul lui Alex Puica in serialul care incepe in curand la ProTV. "El e domnul Codrescu, socrul. Greu de impresionat. Vorbeste putin, dar si cand vorbeste" scrie Alex Puica pe pagina lui de Facebook.





"“O saptamana nebuna", cu Paul Ipate si Diana Cavallioti in rolurile principale, noul serial de la ProTV are toate datele unei comedii savuroase ce urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta.



Intamplarile prin care trec acestia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri vizuale, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuseste mereu sa strice cu dezinvoltura tot ce atinge. El este cel mai ghinionist tip. De altfel foarte simpatic, carismatic si bun la suflet. Trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, interpretata de Diana Cavallioti, o tipa dintr-o familie buna, cu tatal (Horatiu Malaele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamna, iar bunica bogata (Ileana Stana Ionescu). Cei doi se iubesc mult si se inteleg bine. Tatal ei insa nu il place deloc pe el. Nu considera ca se ridica la standardele “culturale” ale familiei. Cu o saptamana inainte de nunta incep problemele. Vrand sa para ceea ce nu e in fata viitorului socru, personajul principal din “O saptamana nebuna” atrage ca un magnet o serie nesfarsita de intamplari penibile, insa comice, care-l fac sa se intrebe daca nunta va mai avea loc sau nu. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni