”Ai unghii negre și urâte”. Cum a răspuns Julia Roberts unui fan care i-a criticat apariția

12 Septembrie 2018, 14:29


	”Ai unghii negre și urâte”. Cum a răspuns Julia Roberts unui fan care i-a criticat apariția
Autor: Gabriela Boerescu

 
Julia Roberts a găsit cea mai amuzantă manieră pentru a-i răspunde unui fan care a făcut comentarii deplasate legate de apariția ei pe covorul roșu.

Julia Roberts este nouă pe Instagram, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-i dea replica unui fan care i-a criticat apariția din acest weekend, de la Festivalul de Film de la Torino. 
Foto: Getty, Instagram

Citește și: Cum arată acum fiica Juliei Robert. A moștenit frumusețea mamei sale

Cineva a hotărât să facă o comparație între Julia Roberts, cu rochia pe care a purtat-o la premiera Dsquared2, și legendara actriță Joan Crawford, într-o ținută asemănătoare, întrebându-și urmăritorii: ”Cui i s-a potrivit mai bine?”.

În timp ce răspunsurile au fost împărțite, unul dintre comentatori a optat să o atace pe actrița de 50 de ani, remarcând oja care-i făcea unghiile ”negre și urâte”.

Nu a durat mult până când însăși Julia Roberts a intervenit pe rețeaua socială pentru a corecta comentariul negativ. ”De fapt, este vorba de ojă bleumarin, cu aplicații de cristal”, i-a răspuns ea fanei. ”În cazul în care vrei să editezi comentariul tău, ”din ojă urâtă și neagră” în ”ojă urâtă bleumarin cu cristale”. Ziceam și eu”, a fost replica amuzantă a actriței.

Fanii au fost de-a dreptul impresionați, grăbindu-se să-și scrie propriile impresii pe acest subiect.

”Doamne, Julia, mi-ai făcut ziua mai frumoasă! Arăți superb, indiferent de ce spune lumea. Ești la fel de legendară ca și Joan Crawford”, a postat un entuziast.

în trecut, Julia Roberts a spus despre social media că este ”lipicioasă precum vata de zahăr”, dar acest lucru nu a oprit-o din a-și deschide un cont de Instagram în luna iunia a acestui an. 

Deși a strâns 100.000 de urmăritori în mai puțin de 24 de ore (la ora actuală are 1,6 milioane de urmăritori), Julia Roberts nu urmărește încă pe nimeni.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO