• PRO TV
  • A pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio. Ce a fost obligat Tom Hardy sa isi scrie pe piele

A pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio. Ce a fost obligat Tom Hardy sa isi scrie pe piele

A pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio. Ce a fost obligat Tom Hardy sa isi scrie pe piele

Tom Hardy si Leonardo DiCaprio au jucat impreuna in filmul "The Revenant", regizat de Alejandro G. Inarritu. In timpul filmarilor, cei doi actori au facut un pariu, pe care Hardy a decis sa il onoreze abia acum.

Se pare ca Leonardo DiCaprio a fost extrem de impresionat de prestatia lui Tom Hardy din filmul "The Revenant", motiv pentru care actorul i-a prezit lui Hardy ca va primi nominalizari la mari gale de film ale anului. 

Tom Hardy a preferat sa fie rezervat in aceasta privinta si a acceptat pariul propus de Leonardo. In cazul in care previziunea lui DiCaprio se adeverea, Hardy trebuia sa isi tatueze pe corp fraza "Leo le stie pe toate". 

Cateva luni mai tarziu, cei doi actori au fost nominalizati la premiile Oscar: Leonardo DiCaprio pentru cel mai bun actor in rol principal, in timp ce Tom Hardy a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor in rol secundar. 

La doi ani de la momentul cu pricina, Tom Hardy a decis sa isi onoreze pariul. Britanicul le-a aratat recent fanilor noul sau de tatuaj. Desenul permanent a fost facut pe brat si este realizat pornind de la caligrafia actorului. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni