• PRO TV
  • 5 vedete care au insule private. Cum arata paradisurile exotice in care nu vei pune niciodata piciorul

5 vedete care au insule private. Cum arata paradisurile exotice in care nu vei pune niciodata piciorul

5 vedete care au insule private. Cum arata paradisurile exotice in care nu vei pune niciodata piciorul

Sunt celebri, au cariere impresionante si averi pe masura. Detin bijuterii, masini scumpe, case luxoase, dar si insule private, unde se refugiaza atunci cand ochii presei devin prea insistenti. 

Mai jos ne-am propus sa facem un top (subiectiv) al vedetelor de peste Ocean care detin cele mai frumoase insule private. 

Johnny Depp


A facut roluri memorabile, dar e cunoscut si pentru diverse scandaluri private, cel mai recent fiind cel de la inceputul acestei luni, cand a fost dat in judecata de doua foste garzi de corp, care il acuza de rele tratamente si de neplata salariilor. Johnny Depp ocupa locul 1 acestui clasament (subiectiv) al vedetelor care detin cele mai frumoase insule privcate. Insula pe care a cumparat-o in urma cu cativa ani se numeste Little Hall's Pond Cay si Depp spune ca a botezat toate plajele insulei sale cu numele prietenilor sai. Intr-un interviu acordat TMZ, Depp a recunoscut ca insula sa preferata nu e, totusi, cea pe care o detine, ci una dintre insulele care i-au apartinut mentorului sau, actorul Marlon Brando. 



David Copperfield


David Copperfield detine una dintre cele mai frumoase insule private, scrie TMZ. Insula lui Copperfield se numeste Musha Cay si se afla intr-un arhipeleag din Bahamas. Teoretic e o proprietate privata, dar magicianul a spus in repetate randuri ca primeste si chiriasi. Exista, totusi, si o restrictie: daca vrei sa iti petreci urmatoarea vacanta acolo, trebuie sa fii dispus(a) sa scoti din buzunar aproximativ 350.000 de dolari pe zi. Si asta nu e tot. Pe langa asta, trebuie sa te angajezi ca vei petrece acolo minim patru zile. 



Mel Gibson

Mel Gibson a declarat in repetate randuri ca si-a dorit foarte mult o insula privata pentru a-si putea petrece vacantele departe de privirile curiosilor. El a reusit sa isi vada visul cu ochii in urma cu cativa ani, cand si-a cumparat Mago Island, o insula din Fiji. Gibson a scos aproximativ 15 milioane de dolari din buzunar si planuieste sa isi construiasca si cateva proprietati acolo. Din pacate, nu are inca avizul Greenpeace, obligatoriu pentru astfel de modificari. Insula actorului e cea mai mare din Pacificul de Sud. 



Nicholas Cage

Nicholas Cage detine si el un paradis tropical. Insula sa se afla in Bahamas si a costat aproximativ trei milioane de dolari. Pretul e unul relativ mic comparativ cu preturile de mai sus, insa explicatia e simpla: Cage si-a cumparat insula prin '90, atunci cand insulele private nu erau un trend in randul celebritatilor si cand pretul unei asemenea insule nu sarea de 5-6 milioane de dolari. Insula sa se numeste Leaf Bay si o puteti vedea in colajul video de mai jos: 




Leonardo DiCaprio

DiCaprio nu putea lipsi din acest top al vedetelor care detin insule private. Insula lui Leo se afla in Belize si arata  spectaculos. Actorul declara in urma cu cativa ani ca planuieste sa construiasca acolo un complex hotelier eco-friendly, insa nu are, in acest moment, avizul organizatiilor de mediu. In ceea ce priveste pretul, Leo a platit doar aproximativ doua milioane de dolari. Ca si in cazul lui Mel Gibson, explicatia e una destul de simpla: actorul a cumparat-o in 2005, atunci cand moda insulelor private nu exista. Sa speram ca insula lui Leo nu va avea, totusi, soarta Titanicului. :) 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni